Onze diensten

Schilderwerken Huyghe Wesley staat garant voor topkwaliteit aan correcte prijzen.

Insipiratie

Uniek vakmanschap in unieke interieurs. Door een hechte samenwerking, en het gebruik van kwaliteitsproducten van Boss Paints staan we garant voor een absolute meerwaarde in uw interieur. Laat u inspireren.

Lees meer

Schilderwerken

Kunnen uw muren wel eens een likje verf gebruiken? Reken op het vakmanschap van Schilderwerken Huyghe Wesley voor al uw schilderwerken in Gent en omstreken.

Lees meer

Raamdecoratie

Schilderwerken Huyghe Wesley zorgt eveneens voor de raamdecoratie in uw woning: jaloezieën, (rol)gordijnen… Zo hoeft u maar één partner aan te spreken voor de volledige aankleding.

Lees meer

Vloerbekleding

Verkiest u de gezelligheid van tapijt of het onderhoudsvriendelijke aspect van vinyl? Ook voor uw vloerbekleding bent u bij Schilderwerken Huyghe Wesley aan het juiste adres.

Lees meer

Kaleien van gevels

Huyghe Wesley is ook gespecialiseerd in het kaleien van gevels. Het geeft de buitenmuren niet alleen een karakteristiek uitzicht, maar beschermt ze ook tegen allerlei weersinvloeden.

Lees meer

Behangwerken

Nood aan een ervaren behanger regio Gent? Schilderwerken Huyghe Wesley staat garant voor precisiewerk, een snelle service en een correcte prijs-kwaliteitsverhouding.

Lees meer
© 2024 Schilderwerken Huyghe Wesley - Privacy - Website by KMOSites